Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-09@04:34:33 GMT

بررسی اسرار دنیای حشرات با نصب دوربین روی آنها

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۴۹۵۴۴

بررسی اسرار دنیای حشرات با نصب دوربین روی آنها

محققان دانشگاه واشنگتن با نصب دوربین روی سوسک‌ها،‌ فعالیت‌های آنها را زیر نظر گرفتند.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از سی نت، محققان دانشگاه واشنگتن یک سیستم دوربین بی‌سیم سبک روی سوسک‌ها نصب کردند که می‌تواند آنچه در زندگی این حشرات می‌گذرد را ضبط کند.

دوربین نصب‌شده روی سوسک، پانوراما بوده و قادر است تصاویر باکیفیتی را ضبط کرده و با اتصال به یک تلفن‌همراه، روی آن پخش کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان دانشگاه واشنگتن این دوربین را روی تعدادی از سوسک‌ها نصب کرده و آنها را تحت نظر گرفتند تا از حرکت عادی آنها اطمینان کسب کنند. سوسک‌هایی که دوربین روی آنها نصب شده بود برای مدت طولانی (برخی موارد 1 الی2سال) تحت نظارت قرار داشتند.

به گفته محققان، باتری این سیستم بیش از 6 ساعت شارژ نگه می‌دارد، و آنها در پی این هستند تا باتری نسخه‌های آینده را توسط انرژی خورشیدی شارژ کنند.

این دوربین روی روبات‌های مینیاتوری و همچنین حشرات مختلف قابل‌نصب است که به دانشمندان کمک می‌کند تا درباره حشرات و نحوه واکنش آنها به محیط اطراف خود اطلاعات بیشتری کسب کنند. همچنین می‌تواند روش جدیدی باشد که به کمک آن بتوان از مناطق با دسترسی سخت، تصاویری را جمع‌آوری کرد.

انتهای پیام/4112/

منبع: آنا

کلیدواژه: دوربین سوسک روبات دنیای حشرات دوربین روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۹۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قضاوت حقوقی با هوش مصنوعی؛ خیلی دور، خیلی نزدیک!

ایسنا/مازندران دانشگاه شمال آمل با همکاری مرکز تحقیقات و کرسی حقوق بشر، صلح و دموکراسی دانشگاه شهیدبهشتی و کمیسیون ملی یونسکو همایشی را با حضور محققان دانشگاهی در این دانشگاه برگزار و به چالش آینده که آیا انسان می‌تواند قضاوت را به هوش مصنوعی بسپارد؟ را بررسی کرد.

این همایش شامگاه ۱۹ اردیبهشت با حضور محققان و دانشجویان دانشگاه‌های تهران، شهیدبهشتی، شیراز و دانشگاه شمال آمل با عنوان همایش هوش مصنوعی و حقوق برگزار شد.

رییس دانشگاه شمال آمل درحاشیه این همایش گفت: موضوع تاثیرهوش مصنوعی بر دادرسی هست و با توجه به اینکه هوش مصنوعی برمحیط چگونه هست و چه تاثیری می‌تواند برقضاوت بگذارد، درمیزگردی با حضور کارشناسان این حوزه بررسی شد.

دکترحسین رنجبر افزود: موضوع‌های دیگری در این همایش ازجمله «آیا هوش مصنوعی حریم شخصی انسانها را نقض خواهد کرد یا خیر؟ آیا انسان می‌تواند قضاوت را به هوش مصنوعی بدهد و اینکه آیا هوش مصنوعی می تواند خطاهای انسانی را جبران کند؟» مطرح شد.

وی ادامه داد: امروزه حکمرانی آموزشی وزارت علوم مبتنی بر دانشگاه‌های حکمت بنیان و دانشگاه‌های سودآور و فایده مدار است و در زمان حاضر آموزش به تنهایی کافی نیست و دانشگاه‌ها به دنبال مهارت محوری هستند مانند دادگاه مجازی که درقالب این همایش در دانشگاه شمال برگزار شد.

رییس دانشگاه شمال ادامه داد: مسئولیت اجتماعی دانشگاه‌ها، یکی از مسئولیت‌های مهم محسوب می‌شود که درهمین زمینه آیین نامه مسئولیت اجتماعی نیز در دانشگاه شمال نوشته شد.

رنجبر تصریح کرد: دانشگاه‌های امروز به عنوان دانشگاه‌های نسل چهارم و پنجم هستند که از آنها به عنوان دانشگاه‌های تمدن ساز و فرهنگ آفرین و ثاثیر گذار بر جامعه یاد می‌شود.

این همایش در قالب دو نشست تخصصی با حضور محققان دانشگاه‌های معتبر کشور و دانشجویان رشته‌های حقوق پیگیری شد.

همچنین دراین همایش از کتاب «عدالت کیفری فن آورانه وحقوق بشر» که مقاله‌های زیادی درخصوص هوش مصنوعی، عدالت کیفری و فن آورانه شدن دادرسی‌های کیفی با رویکرد حقوق بشری وجرم شناسی تدوین شده بود، رونمایی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سیلوسایبین، ماده فعال قارچ جادویی که به کاهش افسردگی کمک می‌کند
  • قضاوت حقوقی با هوش مصنوعی؛ خیلی دور، خیلی نزدیک!
  • طرح جهاد میدانی محققان زراعت و حفظ نباتات در سرعین اجرا شد
  • فیلم/ حمایت از غزه به سبک دانشجویان ناشنوای دانشگاه جورج واشنگتن
  • متفاوت ترین حمایت دانشجویان آمریکایی از فلسطین | ویدئو
  • حمایت متفاوت دانشجویان «خاص» دانشگاه جورج واشنگتن از فلسطین+فیلم
  • آمریکا در بحرانی‌ترین دوره‌ تاریخ خود قرار دارد
  • کیفیت شگفت انگیز و هنر عکاس در ثبت تصاویر از یک سرخرطومی
  • اگر کف پای شما صاف است؛ بخوانید
  • فیلم| میدان شهدا در دانشگاه جورج واشنگتن!