Web Analytics Made Easy - Statcounter

رکنا: سیروس عسگری، استاد ۵۹ ساله مهندسی مواد که در نوامبر ۲۰۱۹ از اتهام سرقت اسرار تجاری مرتبط با فعالیت های دانشگاهی خود در دانشگاه اوهایو تبرئه شده بود به علت ابطال روادید هنوز در بازداشت اداره مهاجرت آمریکا است.

به گزارش رکنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، سیروس عسکری پژوهش‌ها و دستاوردهای علمی شایانی در حوزه متالورژی داشته و به بهانه نقض تحریم‌های آمریکا در بدو ورود به کشوری که تحصیلات دوره دکترای خود را در آنجا گذرانده بود، بازداشت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتهامی که بعد از چند ماه در دادگاهای آمریکا از آن تبرئه شد اما دوباره به بهانه واهی حضور غیرقانونی، بازداشت و در زندانی با کمترین امکانات بهداشتی قرار داده شد.

در حال حاضر، همزمانی این بازداشت با همه گیری ویروس کرونا و نبود اقدامات پیشگیرانه در زندان آمریکا، نگرانی‌های جامعه علمی را بیش از پیش کرده است.

دانشگاه صنعتی شریف در این مدت از طریق دستگاه دیپلماسی، پیگیر وضعیت عضو خانواده خود بوده و تلاش کرده تا بتواند مقدمات بازگشت سیروس عسکری را فراهم کند که در این زمینه، از تلاش‌های بی‌وقفه و مستمر وزارت امور خارجه تشکر می‌کند و امیدوار است با پیگیری‌های انجام شده، بزودی مقدمات بازگشت ایشان به کشور فراهم شود.

سیروس عسگری دانشمند ایرانی زندانی در بازداشتگاه اداره مهاجرت آمریکا به روزنامه انگلیسی گاردین گفت که مسئولان بازداشتگاه به عمد ماسک و مواد ضد عفونی کننده در اختیار زندانیان قرار نمی دهند تا بیماری کووید ۱۹ آنها را از پای درآورد.

روزنامه گاردین چند روز قبل نوشت که سیروس عسگری که با وجود تبرئه از اتهام نقض تحریم های ایران، در بازداشتگاه اداره مهاجرت و گمرکات آمریکا گرفتار شده خبر داده که بازداشتگاهش آلوده و پر ازدحام است و مقام ها اقدام چندانی برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا انجام نمی دهند.

این استاد ۵۹ ساله مهندسی مواد که در نوامبر ۲۰۱۹ از اتهام سرقت اسرار تجاری مرتبط با فعالیت های دانشگاهی خود در دانشگاه اوهایو تبرئه شده بود به علت ابطال روادیدش هنوز در بازداشت اداره مهاجرت آمریکا به سر می برد.

منبع: رکنا

کلیدواژه: یارانه دلار کرونا کرونا در جهان زندانی زندان روزنامه سرقت مهاجرت اتهام آمریکا ایرانی کرونا تلگرام ویروس کرونا کرونا در ایران فیلم کرونا در جهان ویروس بیمارستان کرونا ویروس عکس اداره مهاجرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۸۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غوغای رنگ‌های حسین محجوبی به پا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، حسین محجوبی از جمله هنرمندان نقاش و معمار کشورمان است که امضای خاص خود را در بیان و استفاده از المان‌های طبیعت و رنگ‌ها در آثار خود دارد؛ رنگ‌هایی چون آبی لاجوردی، سبز ایرانی، نیلی و ارغوانی اغلب در آثار حسین محجوبی دیده می‌شوند. همچنین آثار او از اسب‌ها و درخت‌ها معروف هستند و جلوه‌های زیبایی از هنر ایرانی را به نمایش می‌گذارد.

نمایشگاه نقاشی‌های حسین محجوبی با عنوان «غوغای رنگ‌ها» روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ساعت ۱۷ تا ۲۰ در گالری کاما آغاز به کار می‌کند و تا سه‌شنبه اول خرداد برقرار خواهد بود.

در متن استیتمنت این نمایشگاه به قلم مونا خوش اقبال آمده است: «از کیستی استادمان نخواهم نوشت و نخواهم گفت ایشان چه مقامی دارند، نمی گویم از کجاست و سال و ماهش چیست که این متن برای فردی که هنوز استاد محجوبی را نمی‌شناسد، نگاشته نمی‌شود و اگر هم از بد حادثه کسی یا کسانی باشند که ناآشنا هستند کافیست تنها مروری بر چند اثر نقاش‌مان داشته باشند مابقی اش دیگر اظهر المنشمس است پس مطلع را این‌گونه می‌نویسم.

آبی لاجوردی، سبز ایرانی، نیلی، ارغوانی.

چند نقاش ایرانی را می شناسیم که پالت رنگی مخصوص خود را دارند؟

حال چند نقاش ایرانی را می شناسیم که در این پالت رنگی مخصوص به خود کثیرا و غالباً رنگ‌هایشان تماماً رنگ‌های ایرانی است که در جهان به نام ایران این رنگ‌ها ثبت شده‌اند و چند نقاش ایرانی می شناسیم که وفادار به اصالت نقاشی ایرانی و قانون نگارگری قدمایی منظره نگاری معنوی را در آثارش بتوان مشاهده کرد و فضاهای تخت و دو بعدی وام گرفته از نگارگران با زبانی مدرن و معاصر در قاب‌هایش خودنمایی داشته باشد؟ و چند نقاش را در جهان می شناسیم که با نگریستن در آثارش بتوانیم ملیت هنرمند را تشخیص دهیم هم جغرافیای زیستش را هم عمق اندیشه های فرهنگی خواستگاهش را و حتی با قدری تأمل و تعمق ژرف تر زندگینامه و دانش نظری و حوزه مطالعاتی اش را نیز از بیان تصاویرش بخوانیم.

حال قدری فراتر برویم و به تمام این ویژگی‌ها، پیام آور بودن آثارش نیز افزون کنیم پیام صلح، اعتراض به انسان عاصی معاصر و احترام به طبیعت چون سرودی خوش آوا در نقش‌ها و فرم‌ها و رنگ‌های استاد نغمه سرایی می کنند.

در ماه‌های نخستین پاییز سال جاری نمایشگاه مروری بر هفتاد سال تجربیات این استاد نابغه هنر معاصر ایران که بهانه نوشتن این چند خط شد گواهی است بر این مدعا که قدرت و توانمندی قلم استاد و اشراف ایشان بر تکنیک های طراحی و نقاشی تام و تمام است و ایشان تا چه اندازه مطالعاتی وسیع و عمیق در هنر معاصر داشته اند که نتیجه خلق آثاری چنین شگفت انگیز است.

و چه نویدی خوشتر از اینکه شاهکارهایی دیده نشده از استاد و گنجینه ایشان وجود دارد که هنوز مخاطبان دنیای هنر معاصر ایران را می تواند بارها و بارها شگفت زده کند و بلاشک پس از رونمایی از این آثار فاخر و نفیس می‌توانیم عظمت و قدرت و اندیشه ناب فخر هنر معاصرمان را به نظاره بنشینیم.

شاید آن‌گاه قدرت ادراک‌مان قدری قد کشید به بلندای سروهای آزاد استاد که در بالاترین صعودش گنجشکی نازک به وسعت نیلی آسمانش می پیوندد.»

کد خبر 6101223

دیگر خبرها

  • غوغای رنگ‌های حسین محجوبی به پا می‌شود
  • جزئیات بازداشت متهم پرونده زهره فکور در قهوه‌خانه
  • جزئیات جدید از بازداشت متهم پرونده زهره فکور صبور
  • جزئیات جدید از بازداشت متهم پرونده زهره فکورصبور در قهوه‌خانه
  • جزئیات اختصاصی از بازداشت متهم پرونده زهره فکور در قهوه‌خانه
  • بازداشت سارق پل های عابر پیاده در جنوب تهران
  • روسیه دو تبعه آمریکایی را بازداشت کرد
  • بازداشت باند دختران نامرئی بعد از سرقت از مرد جوان!
  • سارقان اماکن خصوصی و کابل‌های برق در «جاجرم» بازداشت شد
  • یک سرباز آمریکایی در روسیه به اتهام دزدی بازداشت شد