Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: با جستجویی در اینترنت مشخص می‌شود که مرجع نخستین انتشار تمام بیانیه‌ها و ویدئوهای گروه‌های تروریستی و به ویژه با تمرکز بر گروه داعش وب‌سایت «مرکز رهگیری پایگاه‌های تروریست‎های بین‌المللی search for International Terrorist Entities Intelligence Group» یا به اختصار «SITE سایت» است.
به گزارش میزان، این «سایت» مدعی است که سازمانی ضد تروریستی و غیردولتی است و کارکنانش با تسط بر زبان‎های مختلف سال‎هاست که به پژوهش و تجزیه و تحلیل شبکه‌های تروریستی از جمله وب‌سایت‌ها و رسانه‌های تبلیغاتی گروه‌های تروریستی مشغول هستند؛ با نفوذ به گروه‌های ترویستی فعال در فضای وب و بررسی مباحث و گفتگوهای آن‌لاین آن‌ها پی می‌برند که گروه‌های تروریستی چگونه از اینترنت استفاده می‌کنند یا چگونه از فضای وب در راستای اهداف خود استفاده می‌‍کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این پایگاه در خصوص به‌دست‌آوردن بیانیه‌ها و ویدئوهای گروه‌های تروریستی مدعی است که اعضای «سایت» به صورت مداوم رسانه‌های وابسته به گروه‌های تروریستی و مطالب هواداران آن‌ها را رصد می‌کنند؛ مطالب و نوشته‌های منتشرشده در این وب‌سایت‌ها به سرعت ترجمه و همراه با تجزیه‌ و تحلیل متنی و منبع آن‌ها در اختیار خوانندگان سایت قرار می‌گیرد.

پایگاه ««memoryholeblog» در گزارشی درباره پشتیبان مالی این سایت می‌نویسد: گرچه «سایت» ادعا می‌کند نهادی غیردولتی است تنها در سال‎های ۲۰۰۳ و ۲۰۰۴ دولت آمریکا بیش از ۵۰۰ هزار دلار به این پایگاه خبری کمک کرده‌ است و همچنین «اف‌بی‌آی» به «ریتا کاتز» بنیانگذار اصلی «سایت» نزدیک به ۱۵۰ هزار دلار به خاطر خدمات مشاوره‌ای پرداخت کرده‌است.
به نوشته این گزارش برپایه تحقیقات انجام شده هیچ مدرکی که نشان‌دهنده فعالیت غیردولتی این سایت باشد وجود ندارد و معلوم نیست که چگونه این برند غیردولتی و غیرانتفاعی خود را کنار گذاشته و هم‌اکنون درآمد خود را از طریق ثبت‌نام پولی افراد و سازمان‌ها و شرکت‌ها تأمین می‌کند.

پایه‌گذار اصلی این وب‌سایت «ریتا کاتز» است، ریتا کاتز، یهودی عراقی زاده است که پس از فرار از عراق، به همراه خانواده در زمان سلطنت پهلوی دوم وارد ایران می‌شود و سپس به فلسطین اشغالی نقل مکان می‌کند. وی از سال ۱۹۹۷ به آمریکا رفت و در همین سال نیز فعالیت خود در مرکز پژوهش‎های خاورمیانه‌ای را آغاز کرد.
«ریتا کاتز» بنیانگذار اصلی «سایت» است که در سال ۲۰۰۱ آن را پایه‌ریزی کرده‌است، کاتز یهودی عراقی‌زاده‌ای است که رژیم بعث عراق پدرش را به علت جاسوسی برای رژیم صهیونیستی و همکاری با سازمان جاسوسی موساد اعدام کرد.
«ریتا کاتز» پس از اعدام پدرش به همراه مادر به فلسطین اشغالی پناهنده می‌شود؛ کاتز سپس مدتی در ارتش اسرائیل و بخش‎های سیاسی آن فعالیت کرد و تحصیلات خود درباره تاریخ و پژوهش‌های خاورمیانه‌ای را در دانشگاه تل‌آویو دنبال کرد. سپس در سال ۱۹۹۷ به آمریکا رفت و در همین سال نیز فعالیت خود در مرکز پژوهشهای خاورمیانه‌ای را آغاز کرد.
«ریتا کاتز» درباره نحوه به‌دست‌آوردن ویدئو‌ها و بیانیه‌های گروه‌های تروریستی و به ویژه داعش مدعی است: ما پیوسته عناصر تروریستی را در فضای اینترنت رصد و روش‌ها و تکنیک‎های بارگذاری مطالب آن‌ها را بررسی می‌کنیم و بر پایه این تحلیل‌ها می‌توانیم بفهمیم که ویدئوهای آینده‌شان را در کجا بارگذاری خواهند کرد؛ باید به یاد داشته باشیم که آن‌ها ویدئوهای خود را به صورت آنلاین منتشر می‌کنند بنابراین به مکان‎های خاصی برای بارگذاری تولیدات خود نیاز دارند پیش از آنکه آن‌ها را به صورت گسترده منتشر کنند.


پایگاه «memoryholeblog» در گزارشی انتقادی درباره سازوکار «سایت» ریتا کاتز، ضمن اشاره به اینکه از نیمه ماه آگوست ماه ۲۰۱۴ تاکنون تمام ارگان‎های خبری آمریکا و جهان همه ویدئو‌ها و بیانیه‌های منتسب به گروه‌های تروریستی را از «سایت» دریافت می‌کنند، در خصوص بی‌اعتبایر این سایت و ویدئوهای آن به رسوایی خبری در سال ۲۰۰۷ اشاره می‌کند.
به نوشته این پایگاه واشنگتن پست در تاریخ ۹ اکتبر سال ۲۰۰۷ در مطلبی با عنوان «درز اطلاعاتی که نفوذ به اسرار القاعده را مسدود کرد» می‌نویسد: یک شرکت اطلاعاتی خصوصی کوچک که سال‎هاست فعالیت‎های گروه‌های تروریستی در فضای اینترنتی را رصد می‌کند، اخیرا ویدئو جدیدی از اسامه‌بن‌لادن به دست آورده که پیش از انتشار رسمی آن توسط القاعده آن را در اختیار مقامات ارشد دولت بوش قرار می‌دهد با این شرط که پیش از انتشار رسمی آن از سوی القاعده آن را منتشر نکنند، اما متأسفانه در کمتر از ۲۰ دقیقه طیفی از سازمان‎های اطلاعاتی و امنیتی شروع به دانلود این ویدئو از «سایت» کردند و خیلی سریع ویدئو و زیرنویس آن به شبکه‌های تلویزیونی و رسانه‌های خبری راه می‌یابد.

واشنگتن‌پست به نقل از «ریتا کاتز» بنیانگذار «سایت» مدعی است که ناپختگی امنیتی دولت بوش و افشای ویدئو به رسانه‌ها و تلویزیون‌ها پیش از انتشار رسمی موجب شد القاعده پس از آن حفره‌های امنیتی خود را ببندد واین ناشی‌گری سازمان‎های امنیتی دولت بوش همچنین موجب شد که تمام عملیات‎های مخفیانه و نظارتی چندساله را خراب کنند که می‌توانستیم به راحتی آن را ردیابی کنیم و به پیامها، ویدئو‌ها محرمانه و همچنین عملیات‎های انتحاری عناصر تروریستی دست یابیم.

پایگاه «memoryholeblog» در ادامه تأکید می‌کند که بعدا مشخص شد که این ویدئویی که «سایت» و «ریتا کاتز» مدعی بودند که گروه القاعده تولید کرده از اساس دروغ بوده و القاعده هیچ‌گاه چنین ویدئویی را درباره اسامه‌بن‌لادن تولید نکرده‌ است.
در گزارش‎های آتی این مسئله بررسی می‌شود که هدف اصلی «سایت» از تولید چنین ویدئوهای دروغی از گروه‌های تروریستی چیست.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۱۶۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقتی از یک پل می توان پول هنگفت درآورد!

اقتصاد چین و راهبردهایش زوایا و رویکردهای جالب توجه متعددی دارد که نمودی از آن را می توان در پل ساخته شده جهت ارتباط با هنگ کنگ و ماکائو به وضوح دید.

سرویس جهان مشرق- دولت چین با محوریت اقتصاد و بازرگانی، رویکردهای بین المللی و ارتباطی داشته که توانسته آورده و نتایج مثبت و خاصی برای این کشور داشته باشد. شاید یکی از اصلی ترین پروژها در این راستا را راه اندازی پلی دانست که با عنوان "هنگ کنگ- جوهای- ماکائو" شناخته می شود و اکنون به ثمر نشسته و سالانه عواید چند میلیارد دلاری مستقیم و غیرمستقیم برای این کشور و دو طرف دیگر داشته است. شاید هیچ چیزی مانند آمار و ارقام نتواند این واقعیت را به خوبی و وضوح نشان دهد.

بیشتر بخوانید: منتظر چای چینی هم باشیم؟ ایران کجای راهبرد مناطق آزاد چین است؟ ورود چین به صنعت خودرو را جدی بگیرید!

براساس آمار رسمی اعلام شده، در سال ۲۰۲۳ رقمی بیش از ۳ میلیون و ۲۶ هزار دستگاه خودرو از این پل رد شده که یا وارد چین شده یا از آن به سمت دو مقصد پیشرو رفته اند! این عدد در حالی شگفتی برانگیز نشان می دهد که در سال ۲۰۱۹، این آمار کمتر از ۹۰۰ هزار بوده که این رشد، حتی شرقی ها را نیز متعجب کرده. چنین اعدادی چه تاثیری بر توسعه و پیشرفت شهر بندری مانند جوهای داشته؟ همین پرسش می تواند ارزش و اهمیت این پل راهبردی را به خوبی نشان دهد. این پل که طولانی ترین پل جهان با درازای ۵۵ کیلومتر است، تاثیرات عمیقی بر این منطقه چین و حتی کشورهای هنگ کنگ و ماکائو گذاشته است.

اما ماجرا در جایی جالبتر می شود که بدانیم، بیش از ۴۵ هزار تور گردشگری از چین به این دو کشور عازم شده اند که عددی خیره کننده را نشان می دهد. همین نیز موجب شده تا نوعی جدید از گردشگری با این پل شکل بگیرد که پیش از این وجود نداشته. البته، بیش از ۱۰ میلیون ساکن این دو کشور نیز از طریق پل عازم چین شده اند که رکوردی عجیب را نشان می دهد. یک تدبیر درست و دارای پیوست های اقتصادی و بازرگانی باعث می شود تا یک پل ارتباطی بتواند چنین تاثیر عمیقی بر سه منطقه داشته باشد.

نقشه ای از پل مورد نظر که تحولات اقتصادی و ارتباطی گسترده و قابل توجهی داشته ...

دیگر خبرها

  • داعش مسئولیت انفجار بدخشان را پذیرفت
  • پیمایش در مرز ۶G
  • پاسخ طالبان به موضع پاکستان درباره منشأ حملات تروریستی داعش
  • تولد فرزند شهید حادثه تروریستی کرمان + عکس
  • تولد فرزند شهید حادثه تروریستی کرمان +عکس
  • فارغ‌التحصیلی بیش از یکصد هزار دانش آموخته از دانشگاه علامه 
  • طالبان: داعش از خاک پاکستان وارد افغانستان می‌شود
  • قوانین جدید استفاده دانشجویان از شبکه‌های مجازی اعلام شد
  • دادگاه رسیدگی به اتهامات گروهک تروریستی منافقین
  • وقتی از یک پل می توان پول هنگفت درآورد!